O nama

25 godina sa zlatnim nakitom

Od 1993

Zlatarske radnje Biser spadaju u red najomiljenijih destinacija kupaca koji su u potrazi za svojim omiljenim nakitom ili satom. Asortiman nakita od zlata i veliki izbor ručnih satova ostavlja bez daha i  najravnodušnijeg kupca koji je imao priliku da posjeti jednu od dvije lokacije na kojima se nalazimo. Dugogodišnji rad, predanost, ljubav i pasionirani odnos prema našem porodičnom biznisu kao rezultat ima činjenicu da se naši kupci, kojih ima na svim kontinentima, uvijek iznova vraćaju kod nas. Zajedno sa njima mi činimo jednu veliku porodicu ujedinjenu u ljubavi prema lijepim stvarima.  

Anastasija Mikača

Vlasnica

biramo samo najbolje

Poslovna etika & Izuzetan izbor nakita

Za Vas biramo, izrađujemo i nudimo samo najbolje primjerke nakita. Visok nivo etike i odnosa prema kupcima predstavlja naš svakodnevni način rada. Svjesni činjenice da je zadovoljan kupac jedina garancija uspješnog poslovanja, dozvoljavamo sebi samo najbolju praksu po pitanju trgovine, proizvodnje, popravke i nabavke nakita i satova. Velika konkurencija nije problem za nas. Ipak smo mi NAJBOLJI!

Dizajnirano i napravljeno za svačiji ukus

Zlatarske radnje Biser posjeduju radionicu za izradu nakita od zlata. Veliko i jedinstveno iskustvo na polju izrade nakita nas definitivno stavlja u sam vrh konkurencije. Znanje, vještine i sklonost umjetničkom pristupu pri izradi jedinstvenih i unikatnih predmeta od zlata se kod nas svakodnevno unapređuju i prenose s koljena na koljeno.

Zlatarske radnje Biser vrše otkup starog „lomljenog“ zlata. Kod nas je moguće ispitati da li je neki predmet od zlata i precizno odrediti njegovu finoću u karatima, bez obzira da li ga prodajete ili ne. Precizni instrumenti i oštro oko naših eksperata garantuju najbolju procjenu onoga što donesete na ispitivanje.

graviranje po želji

Kako to radimo?

Razgovarajte sa ekspertom

Odaberite nakit

Dizajnirajte gravuru